Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Lace

Spets är ju faktiskt vackert!

Just nu hittar man förrutom alla söta klänningar en del pennkjolar med vacker spets på. Snyggt med sidentopp till fest, en kashmirtröja eller t-shirt till jobbet.

Liknande finns nu på Lindex. Bild från Pintrest.

 

Spetskjol hos Zara.

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Damens flätade guldarmband är ju to die for!! Har du någon aning om var man kan få tag i ett liknande?

   1. Oh tack Mia! Åker genast upp på önskelistan! Eftersom jag är gravid kanske jag kan räknas som (åtminstone) 1,5 person? Och då få extra dyr julklapp…?!

    Tack för snabbt svar!

 2. men vad fint! Älskar outfiten med spetskjolen och T-shirten!

  Trevlig kväll!

  Emma

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny