Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Mitt favorithotell

I dag tipsar jag och några andra spännade bloggare om våra favorithotell på Hotelladdict. Kolla in njut, dröm och inspireras.

Det var ett tag sedan jag var där men då såg jag ut så här. Mai var bara en liten 1 åring, det var första gången jag reste i från henne. Och då i 2 veckor! Sweet hiriani,  vad konstigt, jobbigt men ändå skönt på samma gång. Jag minns att jag sov en hel natt där för första gången på 2 år. Och om man gillar hundar och katter, som jag gör, är detta en alldeles speciell plats.

På bilden är också fotograf Signe Vilstrup, hår och make up Therese Svenbo och modell Erika Wall.

Nyfiken? kolla här

Mitt favorithotell längtar jag alltid tillbaka till. Näst gång jag reser dit ska jag ta med min dotter Mai. Det har jag bestämt för längesedan. Jag måste bara först….

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny