Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Mitt favorithotell

I dag tipsar jag och några andra spännade bloggare om våra favorithotell på Hotelladdict. Kolla in njut, dröm och inspireras.

Det var ett tag sedan jag var där men då såg jag ut så här. Mai var bara en liten 1 åring, det var första gången jag reste i från henne. Och då i 2 veckor! Sweet hiriani,  vad konstigt, jobbigt men ändå skönt på samma gång. Jag minns att jag sov en hel natt där för första gången på 2 år. Och om man gillar hundar och katter, som jag gör, är detta en alldeles speciell plats.

På bilden är också fotograf Signe Vilstrup, hår och make up Therese Svenbo och modell Erika Wall.

Nyfiken? kolla här

Mitt favorithotell längtar jag alltid tillbaka till. Näst gång jag reser dit ska jag ta med min dotter Mai. Det har jag bestämt för längesedan. Jag måste bara först….

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny