Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

10 snabba Jennifer Åkerman

Förra veckan stylade jag Jennifer Åkerman. Fotograf var Oscar Näsström på Husarrest. Hår och make up: Amelie Holmberg/Mikas. Stylistassistent var Ninnie Olsson. Se en del av resultatet nedan.

Jennifer Åkerman är just nu aktuell med singeln Silent Killer. Nu på Spotify!

 

Jag passade på att ta 10 snabba med Jennifer.

1. Var växte du upp?

 Östermalm, Stockholm och Falsterbo, Skåne. 

 

2. Var bor du?

För tillfället Los Angeles, men pendlar en del mellan LA, NY och Stockholm. 

 

3. Vilken låt går på repeat på din spotify just nu?

MSMR – Hurricane

 

4. Vem är din personliga stil icon?

Bridget Bardot & Kate Moss. 

 
 
5. Bästa utekvällen i L.A en torsdag?
 

 Kul att du säger torsdag, då är jag alltid på Sayers Club och lyssnar på riktigt bra live musik. Ibland uppträder jag själv där.

 

6. Vad kommer du att födas som i ditt nästa liv?

 En kille/man. Jag har alltid tyckt de måste vara soft att vara grabb.

 

7. Vad köper du helst i mataffären?

Filmjölk och musli. I alla fall i Sverige. I LA en god färsk juice. 

 

8. Vad är det första du gör när du vaknar?

Kollar mobilen. 

 

9. Om du fick inreda ett hus i bara en färg, vilken?

 Vit skulle jag tro.

 

10. Vad önskar du dig i julklapp?

En lägenhet i NYC, ha!

Lycka till Jennifer!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Snygga bilder!
    xx

  2. Cool! Och himla snygga foton, bra jobbat 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny