Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Tolka leoparden

Som jag nämnt tidigare så är det på gång att vi kommer att publicera modejobb som jag har gjort speciellt för Lovely Life. Snart kommer ett som jag hoppas inspirerar er alla. Vi kommer också att göra mer utlottningar och skönhetstester. Bl.a så kommer vi att lotta ut en plats i vår skönhetspanel! Så håll ögonen öppna!

Min tanke med modereportagen är att jag ska tolka en trend eller ett plagg och komma med förslag på hur man kan styla sig själv i sin vardag. Har ni några förslag, frågor, önskemål på något särskilt?

Nästa vecka ska jag styla ett jobb som jag kallar Tolka leoparden. Hur stylar man egentligen sig på ett enkelt sätt med lite leopard?

Själv har jag i dag stylat mig i mörkblå leopardcardigan och militärgröna byxor från en av mina favoriter Lindex.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vad fin du är i det mörka håret 🙂

  2. Jag hade kört en total look, mjau;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny