Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Tolka leoparden

Som jag nämnt tidigare så är det på gång att vi kommer att publicera modejobb som jag har gjort speciellt för Lovely Life. Snart kommer ett som jag hoppas inspirerar er alla. Vi kommer också att göra mer utlottningar och skönhetstester. Bl.a så kommer vi att lotta ut en plats i vår skönhetspanel! Så håll ögonen öppna!

Min tanke med modereportagen är att jag ska tolka en trend eller ett plagg och komma med förslag på hur man kan styla sig själv i sin vardag. Har ni några förslag, frågor, önskemål på något särskilt?

Nästa vecka ska jag styla ett jobb som jag kallar Tolka leoparden. Hur stylar man egentligen sig på ett enkelt sätt med lite leopard?

Själv har jag i dag stylat mig i mörkblå leopardcardigan och militärgröna byxor från en av mina favoriter Lindex.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vad fin du är i det mörka håret 🙂

  2. Jag hade kört en total look, mjau;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny