Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Tävling!

Så! Har ni satt i gång och träna? Med Coach eller bara på ert alldeles egna sätt?

Ni kanske saknar ett par bra löparskor? Vi lottar ut tre par Ecco Biom Evo Racer här!  En löparsko från Ecco som får dig att springa lättare. Och som inte väger så mycket i träningsväskan när du måste släpa med den till jobbet.

För min svåra fråga är hur jag ska hinna träna på lunchen. Så hjälp mig och var med i vår utlottningen genom att skriva här i en kommentar ditt bästa träningstips på 35 minuter, din mailadress och din skostorlek.

Enväldig domare är jag. Må bäste man vinna! Sista tävlingsdag är fredagen den 22/2.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Åhh, en perfekt tävling för mig! Jag har de senaste 6 åren blekt håret ett flertal gånger/år, så nu mår det inte längre så bra… Jag har även spart och spart och sparat under dessa 6 år. Så jag letar för fullt nu efter något super-duper-kit till mitt svinto-hår. Hittar jag inget snart så får nog saxen göra ett ordentligt jobb, å det vill jag verkligen inte… Trivs s bra i mitt långa hår, men vill att det ska vara fint! Så kanske detta är det jag söker?!?

  Jag finns isf på:
  Anna Pipkorn
  Vestagatan 3
  416 48 Göteborg

  Trevlig sommar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny