Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Tävling!

Så! Har ni satt i gång och träna? Med Coach eller bara på ert alldeles egna sätt?

Ni kanske saknar ett par bra löparskor? Vi lottar ut tre par Ecco Biom Evo Racer här!  En löparsko från Ecco som får dig att springa lättare. Och som inte väger så mycket i träningsväskan när du måste släpa med den till jobbet.

För min svåra fråga är hur jag ska hinna träna på lunchen. Så hjälp mig och var med i vår utlottningen genom att skriva här i en kommentar ditt bästa träningstips på 35 minuter, din mailadress och din skostorlek.

Enväldig domare är jag. Må bäste man vinna! Sista tävlingsdag är fredagen den 22/2.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Åhh, en perfekt tävling för mig! Jag har de senaste 6 åren blekt håret ett flertal gånger/år, så nu mår det inte längre så bra… Jag har även spart och spart och sparat under dessa 6 år. Så jag letar för fullt nu efter något super-duper-kit till mitt svinto-hår. Hittar jag inget snart så får nog saxen göra ett ordentligt jobb, å det vill jag verkligen inte… Trivs s bra i mitt långa hår, men vill att det ska vara fint! Så kanske detta är det jag söker?!?

  Jag finns isf på:
  Anna Pipkorn
  Vestagatan 3
  416 48 Göteborg

  Trevlig sommar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny