Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

En dag på kontoret

Jag älskar mitt kontor! Och tjejerna däri. Med mina inspirerande kollegor på Lite Attention kommer vi alltid in på mer eller mindre intressanta samtal. I dag pratade vi kvinnors självbild och barn contra linser. 

Vi tänker mycket här….

Lina hade köpt snygga väskor på Formex från Sid Sid och gör ett inlägg om det samma dag som jag.

Jag blir så glad och imponerad av företag som lyckas gå hela vägen med att tänka CSR. Läs mer om Sid Sid här. Och vilken snygg väska!! Mina skor kommer från Rodebjer och nagellack från Essie.

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Och vi ÄLSKAR att ha dig som kollega på kontoret! Bästa!

 2. Mysigt kontor. Hemtrevlig arbetsplats helt enkelt.

 3. Hej!

  Köpte senaste Mama. Var tidigare prenumerant men har liksom gått vidare lite (yngsta är nu tre, äldsta är skolbarn).

  Men så såg jag ett reportage med otroligt snygga barn- och vuxenkläder och sköna outfits, ”Älskade jeans”. Kollade vem som stylat och det var förstås du. Jättefint!

 4. Ha ha, var visst lite ouppmärksam, du skrev ju om ditt mama-jobb i ett blogginlägg alldeles nyss. Har just börjat jobba efter en lång semester och har inte fått in vanan att gå in på din blogg varje dag…

  Jaja, fint reportage var det i alla fall! Letade COS-stövletterna, men de verkar inte finnas i butik (än).

  Ha det bra och tack för en inspirerande blogg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny