Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

En vacker arbetsdag

Mitt arbete är verkligen varierande. Vissa dagar är stressiga, jobbiga, galna, röriga andra är organiserade, roliga, sköna, inspirerande, oorganiserade, lugna, ibland t.om vackra….

I torsdags var en vacker arbetsdag. Vi åkte till min favoritplats på jorden. Ravlunda Skjutfält. Där gjorde vi ett fint modejobb med spetsar som tema. Bilderna får ni se snart! I väntan på det får ni se mina Behind the scen.

Jag är så glad och tacksam att få jobba dessa dagar. Med fina människor, vackra kläder och på bedårande favorit på jorden plats.

 

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny