Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Shoppa Medvetet

Man måste försöka att göra medvetna val i livet. Det går inte alltid, men kanske ibland. Ibland gör också skillnad. 

En som gjort ett medvetet val hela vägen är Ebba som har Medveten Mini. Hon driver ett ekologiskt livstilsbutik på nätet. Här hittar man barnklädmärken som Imps&Elfs, Arrekid, FUB, Serendipity och även Mini Rodini.

 

Jack i sin favorittröja från Arrekid.

Jack i mammas favorittröja från FUB.

Jag är helt kär i de stickade mjuka ulltröjorna från FUB. Och både jag och Jack är förälskade i mönstret på Arrekids tröjor. LOVE LOVE LOVE!!

Hos Medveten Mini kan man också köpa inredning och skönhetsprodukter från The Organic Oil Co.

Jag gillar Ebbas Medvetna val och vill gärna pusha för henne och ett medvetet, ekologiskt tänkande. En tanke på att våra barn ska ärva den underbara jord vi lever på. Därför får man genom mig och Malin nu shoppa med 15% rabatt på Medveten Mini fram till 30/11. Klicka HÄR för att komma till butiken och ange koden mmll när du betalar. 

Happy shopping!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny