Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Shoppa Medvetet

Man måste försöka att göra medvetna val i livet. Det går inte alltid, men kanske ibland. Ibland gör också skillnad. 

En som gjort ett medvetet val hela vägen är Ebba som har Medveten Mini. Hon driver ett ekologiskt livstilsbutik på nätet. Här hittar man barnklädmärken som Imps&Elfs, Arrekid, FUB, Serendipity och även Mini Rodini.

 

Jack i sin favorittröja från Arrekid.

Jack i mammas favorittröja från FUB.

Jag är helt kär i de stickade mjuka ulltröjorna från FUB. Och både jag och Jack är förälskade i mönstret på Arrekids tröjor. LOVE LOVE LOVE!!

Hos Medveten Mini kan man också köpa inredning och skönhetsprodukter från The Organic Oil Co.

Jag gillar Ebbas Medvetna val och vill gärna pusha för henne och ett medvetet, ekologiskt tänkande. En tanke på att våra barn ska ärva den underbara jord vi lever på. Därför får man genom mig och Malin nu shoppa med 15% rabatt på Medveten Mini fram till 30/11. Klicka HÄR för att komma till butiken och ange koden mmll när du betalar. 

Happy shopping!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny