Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

lite friss och lite inspiration

I dag har jag hunnit vara hos frisören. Skönt! Och Charlie som jag klipper mig hos klipper precis så där som jag gillar, lite här och lite där. En freespirit som inte alls går efter mönster hur det ska vara utan klipper lite där det passar. Perfekt för mig och mitt lockiga hår! När han sedan färgar så att det ska se ut så där som när jag kom hem från Mallorca i juli, då kladdar han lite bleckning här och lite där. Love it! (det ska ju tilläggas att han även kan klippa alldeles normalt också och gör det med bravur!!)

 

En förebild. Lite inspiration hade jag också med mig. Älskar detta Vogue omslag och deras hår.

Sedan var jag tvungen att jobba lite och leta upp bilder för attt göra ett moodboard till en plåtning nästa vecka. Då hittade jag denna vackra bild av fotograf Paolo Roversi. Också ett snyggt hår!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny