Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Crazymama

Jag ska bli bättre på att lägga ut mina jobb här när de publiceras. Här är mitt senaste i Mama som är ute nu. Kommer ni ihåg min kamikazedag med all målarfärgen strax innan jul mitt i stormens öga? Det jobbet. Med snyggaste Malin och fina Faye och Agnes som modeller. Fotograf var Oscar Näsström.

 

I samma nummer är jag Månadens medarbetare. Med lite tips om hur jag håller värmen. Sexigt och spännande så där en januaridag…

Nu är det dax för lördagspizza. Jag brukar göra Leilas mumisga pizzadegsrecept. Och sedan på med tomatsås, alla underbara grönsaker som finns i kylskåpet och MYCKET ost. Mitt tips är att byta ut en större del av mjölet till dinkelmjöl och att sätta in plåten innan i ugnen så att den blir riktigt varm. Pizzan blir kripsigare och jag blir inte lika svullen i magen av dinkel. Voliá!

Ha en skön lördagskväll kära ni!

 

Jobb
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny