Crazymama

Jag ska bli bättre på att lägga ut mina jobb här när de publiceras. Här är mitt senaste i Mama som är ute nu. Kommer ni ihåg min kamikazedag med all målarfärgen strax innan jul mitt i stormens öga? Det jobbet. Med snyggaste Malin och fina Faye och Agnes som modeller. Fotograf var Oscar Näsström.

 

I samma nummer är jag Månadens medarbetare. Med lite tips om hur jag håller värmen. Sexigt och spännande så där en januaridag…

Nu är det dax för lördagspizza. Jag brukar göra Leilas mumisga pizzadegsrecept. Och sedan på med tomatsås, alla underbara grönsaker som finns i kylskåpet och MYCKET ost. Mitt tips är att byta ut en större del av mjölet till dinkelmjöl och att sätta in plåten innan i ugnen så att den blir riktigt varm. Pizzan blir kripsigare och jag blir inte lika svullen i magen av dinkel. Voliá!

Ha en skön lördagskväll kära ni!

 

Jobb
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny