Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Crazymama

Jag ska bli bättre på att lägga ut mina jobb här när de publiceras. Här är mitt senaste i Mama som är ute nu. Kommer ni ihåg min kamikazedag med all målarfärgen strax innan jul mitt i stormens öga? Det jobbet. Med snyggaste Malin och fina Faye och Agnes som modeller. Fotograf var Oscar Näsström.

 

I samma nummer är jag Månadens medarbetare. Med lite tips om hur jag håller värmen. Sexigt och spännande så där en januaridag…

Nu är det dax för lördagspizza. Jag brukar göra Leilas mumisga pizzadegsrecept. Och sedan på med tomatsås, alla underbara grönsaker som finns i kylskåpet och MYCKET ost. Mitt tips är att byta ut en större del av mjölet till dinkelmjöl och att sätta in plåten innan i ugnen så att den blir riktigt varm. Pizzan blir kripsigare och jag blir inte lika svullen i magen av dinkel. Voliá!

Ha en skön lördagskväll kära ni!

 

Jobb
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny