Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Mia i Miami

Mia i Miami

I dag fick jag en hög med bilder från min senaste Miamiresa mailat från min kära vän och kollega fotograf Linda Alfvegren. När vi letar efter location till våra fotograferingar så brukar jag stå där modellen senare ska stå. Så att vi kan planera fotograferingen. Jag står mest bara och pratar om bilden och funderar över annat medan fotografen kollar genom linsen och testar sig fram. Hahaha som jag har skrattat åt mig själv när jag fick dessa bilder. Håret är rufsigt och tufsigt av Miamifukten, liknar mest mossan från trädet som var så vackert… och jag håller på med de mest märkliga ting. Även lite bilder tagan ”behind the scene” fick jag. Här kommer en liten kavalkad av Mia i Miami.

IMG_4989 IMG_4998 IMG_5006 IMG_5025 IMG_5070 IMG_5095 IMG_5097 IMG_5104 IMG_5116 IMG_5119 IMG_5133 IMG_5174 IMG_5196 IMG_5197 IMG_5210 IMG_5327 IMG_5339 IMG_5373 IMG_5384 IMG_5415 IMG_5436

 

hahaha Knasigt att se så många upplagor av sig själv…..shit vad jag kämpar, skrattar, fixar och donar. Och FY vad jag håller på med min mobil! Men visst måste jag väl ändå ha världens bästa jobb??!

Sol och rufs tufs till er!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Det ser sjukt härligt ut!! Låter som världens bästa jobb!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny