Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

hatten på!

hatten på!

Nu börjar man tröttna på den stickade mössan väl? Då kan det vara dax för en annan huvudbonad.

hatt.1 paris-fwaw2014-miroslava-duma-headscarf2 sartorialist.keps

 

Bilder från Pinterest, Sartorialist och Style.com.lindex

 

Hatt från Lindex 

zadig.voltaire

 

Hatt från Zadig&Voltaire 

Hoppas att du har en skön helg och att solen skiner på dig och din hatt!

Love

 

 

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny