Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Ana Kras

Ana Kras

Jag vet bestämt att en Bon Bon lampa från Ana Kras vill bo hemma hos mig. För att den är vacker och har ett alldeles eget formspråk. Och för att Ana tar de skönaste bilder på lampor som jag sett på länge. Och för att Ana inspirerar mig.

ana.kras.studio bonbonlampe.1  bonbonlampe.3 bonbonlampe.5 bonbonlampe.6

ana.kras.bonbon.stor

 

Ana Kras designar även andra saker och lampor. Små bord, stolar, lampor som man kan klä på och en klädställning som också är en lampa.

ana.kras.noodle.2 ana.kras.noodle.1 ana.kras.m.lamp.2 ana.kras.m.lamp.1 ana.kras.hugchair.1

ana.kras.2 ana.kras.1

 

vackert!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny