Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Ana Kras

Ana Kras

Jag vet bestämt att en Bon Bon lampa från Ana Kras vill bo hemma hos mig. För att den är vacker och har ett alldeles eget formspråk. Och för att Ana tar de skönaste bilder på lampor som jag sett på länge. Och för att Ana inspirerar mig.

ana.kras.studio bonbonlampe.1  bonbonlampe.3 bonbonlampe.5 bonbonlampe.6

ana.kras.bonbon.stor

 

Ana Kras designar även andra saker och lampor. Små bord, stolar, lampor som man kan klä på och en klädställning som också är en lampa.

ana.kras.noodle.2 ana.kras.noodle.1 ana.kras.m.lamp.2 ana.kras.m.lamp.1 ana.kras.hugchair.1

ana.kras.2 ana.kras.1

 

vackert!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny