Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

One We Like

One We Like

Jag gillar när människor gör det där som känns rätt. Det där man längtat efter. Tjejerna på Things We Like har längtat efter barntröjor i bästa, mjukaste bomullen, tröjor som man ärver, tröjor med fina illustrationer. Så då gjorde de det. Underbara tröjor från One We Like. Snyggt jobbat!

jackonewelike mai.onewelike barn.onewelike

 

Mina små fina i One We Like. På bilden längst ner har Jack bytt till en annan favorit, Ebbe Kids, efter en dag på dagis….ja ni vet hur det kan se ut ibland….efter en dag på dagis även om man har favorittröjan.

I Like!

 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. fina bilder!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny