Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

träsug

träsug

Det trodde jag inte 2005. Att jag skulle säga att jag är sugen på trä. Att jag älskar det vackra i trä, att träets organiska förmåga att förändras fascinerar mig. Men så är det. Allt går i cykler.

 

trae.1 trae.feedly.1 trae.feedly.com trae.feedly.com.kök. trae.soffa.1

 

stories.skor.green

 

 

Skor från &Other Stories. Bilder från Pinterest och Feedly

Naturfärgat skinn har jag dock alltid älskat och därför glädjer det mig att det finns mer än någonsin just nu. Och i kombination med trä. Och någon accentfärg. T.ex orange.

Ja tack! Hit me!

 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jättefint! Varm känsla med trä tycker jag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny