tagbana

Jacks rum

I dag fyller han år, allra underbaraste Jack! Killen som älskar bilar, kartor, flaggor, siffror, Sanna Nielsen och sin familj. 5 år av kärlek. Den som en dag får dela sitt liv med mannen Jack som vuxen kommer att vara en lycklig människa omringad av kärlek och närhet. För denna ungen älskar att kramas och klappas och mysas. Och det är bra. Han har lovat sin mamma att aldrig sluta med det. Nu får vi, hans familj, ta del i stor mängd av hans kärlek. Det är vi tacksamma för.

Jack.mai.28.3

grattisjack28.3karta.28.3

Därför får det bli Jacks dag i dag och vi ser resultatet i Jacks rum. Det fick en liten uppfriskning med en ny blå vägg i fantastiska färgen Tidvatten (som du kan se färgkod för här), nya hyllor, ben på sängen och en plastback till varje kategori leksaker(finally…)

jacksang

bokhylla.jack.mars jack.byra jack.stol,bandy  jackstol tagbana

 

Jag är så glad att min lille kille fortfarande ville ha kvar de vackra illustrationerna med söta fåglar och katter. Mattan har jag köpt i Dahab, de flesta möblerna är loppis och lite Ikea och så klart världens bästa hylla från String. Alla kreativa saker som tillverkas på dagis får finnas här i Jacks rum. Jag älskar dem.

Nu ska mamma baka och laga mat ur nya favorit kokboken till kalas i kväll.

Love U Jacken!

mamma

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny