Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Jacks rum

Jacks rum

I dag fyller han år, allra underbaraste Jack! Killen som älskar bilar, kartor, flaggor, siffror, Sanna Nielsen och sin familj. 5 år av kärlek. Den som en dag får dela sitt liv med mannen Jack som vuxen kommer att vara en lycklig människa omringad av kärlek och närhet. För denna ungen älskar att kramas och klappas och mysas. Och det är bra. Han har lovat sin mamma att aldrig sluta med det. Nu får vi, hans familj, ta del i stor mängd av hans kärlek. Det är vi tacksamma för.

Jack.mai.28.3

grattisjack28.3karta.28.3

Därför får det bli Jacks dag i dag och vi ser resultatet i Jacks rum. Det fick en liten uppfriskning med en ny blå vägg i fantastiska färgen Tidvatten (som du kan se färgkod för här), nya hyllor, ben på sängen och en plastback till varje kategori leksaker(finally…)

jacksang

bokhylla.jack.mars jack.byra jack.stol,bandy  jackstol tagbana

 

Jag är så glad att min lille kille fortfarande ville ha kvar de vackra illustrationerna med söta fåglar och katter. Mattan har jag köpt i Dahab, de flesta möblerna är loppis och lite Ikea och så klart världens bästa hylla från String. Alla kreativa saker som tillverkas på dagis får finnas här i Jacks rum. Jag älskar dem.

Nu ska mamma baka och laga mat ur nya favorit kokboken till kalas i kväll.

Love U Jacken!

mamma

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny