Inspirerande

För 4 år sedan jobbade jag med en fantastiskt bra tidning. Det var kul och inspirerande. Alla som jobbade där var sköna kvinnor och vi ville alla göra en tidning som riktade sig i en riktning som inte riktigt fanns då.  Tyvärr fick den bara ett år av Bonnier Tidskrifter. Det var Yourlife. Carina Nunstedt driver i dag tidningen Books&Dreams, som behöll en del av Yourlife som jag gillade mycket, böcker och föredrag. Hon hade innan Yourlife grundat både Mama och Family Living. Jennifer Jansch bor i N.Y och har startat företaget Bag All. Hanna Skoog jobbar som Ad och fotograf för bl.a Ikea, Sköna Hem och Style by, och jag fikade med henne för någon vecka sedan för att prata nya planer.

Jag saknar Yourlife ibland, det var en sådan bra mix i en tidning, smart och snygg på en gång, precis som vi kvinnor är! Och i dag hittade jag detta gamla modejobb som jag gjorde för Yourlife med kontorskläder. Hur man mixar en kontorsgarderob. Det handlar ju mycket om att investera i klassiker. Jobbet plåtades för 4 år sedan men är fortfarande aktuellt.

yourlife_MG_0672 yourlife_MG_0048 yourlife_MG_0277 yourlife_MG_0485 yourlife_MG_8521 yourlife_MG_8538 yourlife_MG_8914 yourlife_MG_9084 yourlife_MG_9331 yourlife_MG_9642 yourlife_MG_9687 yourlife_MG_9873

 

Kläderna kommer från bl.a Hope, V Avenue Shoe Repair,TigerNygårds Anna, In Wear, Whyred, Randolph och Cos. Klassiska bra köp som håller än.

Fotograf var Linda Alfvegren(det första jobbet vi gjorde i hop!) och hår och make up Amelie Holmberg

izabela.29.3

 

Ett annat bra klassiskt tips är denna klänning från Tiger. Det är en modell som de alltid har i olika färger och tyger. Snyggar till alla kroppar!! Kvinnan på bilden är min kollega Izabela. Skorna är också Tiger och halsbandet är från Glitter.

 

0

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. snyggt!!Påminner ju lite om Lina.

  1. Nu vet jag inte om du menar Lina som i jag Lina. 🙂 Men jag tänkte när jag såg bilderna att om man kisar är det lite likt mig. Framförallt hennes stil. 🙂

 2. Hej
  Älskar den svart grå mönstrade klänningen näst längst ner. Vart kommer den ifrån? Kan inte hitta den bland länkarna. Mvh Maria

 3. Hallå!
  Detta var snudd på läskigt. Bläddrade igenom mina ”gamla” yourlife i helgen och konstaterade då att ovan reportage är ett av mina Top tre all time. Och så dök det upp här nu!. Det är ett fantastiskt mode/styling jobb/reportage som jag plockat fram och inspirerats av många gånger sedan jag läste det första gången! Som du skriver själv -klassiskt! Tack för det!

 4. Hej! Är det ngn som har Rützou klänningen (den längst ner) och vill sälja den? Maila mig anna.setreus@gmail.com

  Ciao!

 5. Ja, det är fortfarande den bästa tidningen jag haft. Signade upp för en prenumeration direkt och blev besviken sen när den skulle läggas ner. Tror att det var där jag fick upp ögonen för din styling!

 6. Älskar det här reportaget!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny