Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Fina små

Fina små

I går var jag och Malin och hälsade på Veronika som är agent på agenturen One Two Ten. De har de fina märkena Wheat, Hummel, Garcia, RAP, Sätila, Munsterkids, Melton och Ebbe Kids. Jag fick en sneak peak på höstens kollektioner. Ja, vi är redan där när man jobbar med det jag gör….

   munsterkids.5.4

Hoodie från Munsterkids

munsterkids.6.4

Rygga från Munsterkids

rap.skor.malin 

Malin matchar RAP skorna. Bådårande!!! Finns alla storlekar och mönster från Lära gå till skolbarn.

wheat.6.4

Mjukisbyxa och tröja från underbara Wheat som oftast har vackra Libertymönster, men nu även har några lite tuffare plagg att matcha med.

ebbe.1 ebbe.2

Fast först är det sommar och det är vi glada för!

Sommarkläder från Ebbe Kids.

Helgrelaxa nu!

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny