Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

höst igen

höst igen

Det är ju alltid så. Att precis när våren börjar så tittar jag på höstplagg. Det är pressvisningar i några dagar och vi passar på att se alla kollektioner för att planera inför höstjobben som vi snart börjar att plåta.

Här kommer lite av mina favoriter till hösten, som jag längtar efter att göra modejobb med och bära själv.

IMG_3818

Cos vackra färger var inspirerande. Tre olika nyanser av gult såg jag här.

IMG_3834

 

Stjärnfall på See by Chloé.

IMG_3840

Ringen från Björg…love it!!

IMG_3848

 

Söta skor från fantastiska Kavat.

IMG_3850

 

Snyggaste solglasögonen från E&E

IMG_3861

 

Metalliskt och leopard hos &Other Stories

IMG_3881

 

Updressade modeller i By Malina.

IMG_3886

Älskade Dagmar är inspirerade av Picasso denna höst. I want it all!!!

Nu vidare, mera möten, förberedelser inför fotografering i morgon och ännu mera höst. Vad passande att det regnar.

Love

 

 

 

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny