page.1.2

Klippet

Går du med långt hår som du alltid ändå sätter upp? När det är utsläppt kanske det ändå bara är tovigt, rakt ner och tråkigt? Jag klippte av mitt hår för två år sedan och det mår mycket bättre nu. Och till sist blev det en kort pagé. Jag har ett väldigt lockigt hår så min pagé fick bli en som utnyttjade mina lockar. Många människor har fina virvlar i håret som kommer fram om man gör en lite uppklippt frisyr.

Och visst kan man variera den på så många sätt!  Uppklippt nacke, rakt av med lugg, sidbena, lång lugg som går att lägga över på olika håll. I like!

 sartorialsit.atStella.har 22614Hair6B9591Web hatt.eyes.1 Catherine-McNeil-for-Summer-2012-Campaign-for-Cue-by-Derek-Henderson (4)

page.1.3 page.1.4 page.1.1 page.1.2

Det är bara att våga!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny