Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

just nu kaos

just nu kaos

Så här ser det ut hemma hos mig just nu. Min svägerska med barn är på besök. Vi är på väg ut till älskade Österlen. Jag bakar en paj på kirskål, ramslök och stark prästost. Mums. Min svägerska är något stressad över att jag måste baka en paj just nu. Barnen skriker, alla fyra. Min man är i väg och jobbar och kommer att komma tillbaka alldeles mycket senare än han sa. Och vi kommer att sitta och vänta i bilen med en kirskål, ramslök och prästost paj i knät. Men det gör inget. Vi har inte bråttom egentligen. Det är påsklov nu. Och prästosten är precis så där stark så att det kliar lite i gommen. Det gillar han. Min älskade som kommer försent. Och Österlen. Det finns alltid där för oss.

17.4.1 17.4

kirskal.17.4hacka.kirs.17.4  paj.17.4

Glad ledighet kära ni!

Love

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Jäklar vad gått det lät. Och fint med kaos ändå:)
  Hoppas att ni får en underbar ledighet.

 2. Glad Påsk!!!

 3. Hej

  Så kul att du har bloggat ofta de senaste dagarna!
  Lan du inte ha mer hemma hos dig/dagens kläder m.m.?
  Inspireras av din stil! Glad påsk!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny