Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

just nu kaos

just nu kaos

Så här ser det ut hemma hos mig just nu. Min svägerska med barn är på besök. Vi är på väg ut till älskade Österlen. Jag bakar en paj på kirskål, ramslök och stark prästost. Mums. Min svägerska är något stressad över att jag måste baka en paj just nu. Barnen skriker, alla fyra. Min man är i väg och jobbar och kommer att komma tillbaka alldeles mycket senare än han sa. Och vi kommer att sitta och vänta i bilen med en kirskål, ramslök och prästost paj i knät. Men det gör inget. Vi har inte bråttom egentligen. Det är påsklov nu. Och prästosten är precis så där stark så att det kliar lite i gommen. Det gillar han. Min älskade som kommer försent. Och Österlen. Det finns alltid där för oss.

17.4.1 17.4

kirskal.17.4hacka.kirs.17.4  paj.17.4

Glad ledighet kära ni!

Love

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Jäklar vad gått det lät. Och fint med kaos ändå:)
  Hoppas att ni får en underbar ledighet.

 2. Glad Påsk!!!

 3. Hej

  Så kul att du har bloggat ofta de senaste dagarna!
  Lan du inte ha mer hemma hos dig/dagens kläder m.m.?
  Inspireras av din stil! Glad påsk!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny