paj.17.4

just nu kaos

Så här ser det ut hemma hos mig just nu. Min svägerska med barn är på besök. Vi är på väg ut till älskade Österlen. Jag bakar en paj på kirskål, ramslök och stark prästost. Mums. Min svägerska är något stressad över att jag måste baka en paj just nu. Barnen skriker, alla fyra. Min man är i väg och jobbar och kommer att komma tillbaka alldeles mycket senare än han sa. Och vi kommer att sitta och vänta i bilen med en kirskål, ramslök och prästost paj i knät. Men det gör inget. Vi har inte bråttom egentligen. Det är påsklov nu. Och prästosten är precis så där stark så att det kliar lite i gommen. Det gillar han. Min älskade som kommer försent. Och Österlen. Det finns alltid där för oss.

17.4.1 17.4

kirskal.17.4hacka.kirs.17.4  paj.17.4

Glad ledighet kära ni!

Love

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Jäklar vad gått det lät. Och fint med kaos ändå:)
  Hoppas att ni får en underbar ledighet.

 2. Glad Påsk!!!

 3. Hej

  Så kul att du har bloggat ofta de senaste dagarna!
  Lan du inte ha mer hemma hos dig/dagens kläder m.m.?
  Inspireras av din stil! Glad påsk!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny