Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Blomregn

Blomregn

De är överallt. I alla städer. I alla hörn.

Blommor, blommor, blommor……

fgl-4-av-4-865x576

Hemma hos Krickelin också ser jag och hon har en bild som jag lånar för att den är så vacker.

talesof.Natalie_Joos-0566-1280x853 stories.bubble.1

Blommigt med Susie Bubbles på & Other Stories.

sjalihår.1 hm.8.5.14

Blommigt på H&M

Ciate_Flower_Manicure_Strike_a_Posy_Packshot_Closed

Blommiga naglar hos Ciaté

blommigt.thesartorialist blommigt.Natalie_Joos-9908-568x853 blommigt.5

mia.blommor.8.5.14

 

Och jag har också haft blommiga byxor nu ett tag. Det känns….. ja det känns faktiskt alldeles underbart.

Love

 

 

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hej! Vilka härliga byxor! Var har du hittat dom? Och har du ngt annat tips på blommigt snyggt ? Hälsningar Lena

    1. Hej! jag har köpt dem på zara. De finns inte kvar dock. Men på Oasis finns det liknande. Ha en fin dag!
      Mia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny