Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Färgkoder och lite återupplivade små saker

Färgkoder och lite återupplivade små saker

Små detaljer håller på att hamna på plats på Garbergs kontor. Vi gjorde fina loppisfynd förra veckan som nu har hittat ett nytt hem. Precis så där som man vill att det ska vara. Alla saker har sin tid och sin plats. Bara på olika ställen ibland. Nu bor de här på Västergatan i Malmö.

bild.12.5.14.3-1 bild12.5.14.2 bild12.5.14.4-1

Jag har fått frågor om färgkoderna för den grå och petroleumfärgade färgen från Norden Paint som vi använde. Här kommer de.

Vägg entré: Hel matt grå 2502-B

Snickerier entré: Blank grå 3502-B

Vägg konferens: Hel matt petroleum S 7020-B

Glöm inte att beställa din färg från Norden Paint innan 15 maj för 10% rabatt genom kod NPLOVELY

bild12.5.14

Ni undrar också hur vi gjorde när vi målade ett rum grått och med grå karmar och dörr. Var skarvade de färgen? Här ser ni en bild på det. Dörren är vit på sidan som vätter in mot konferensrummet, det petroleumfärgade, och grå på sidan in mot hallen, som är grå.

bild12.15.14.3

Träplattor som ska bli bärbara anslagstavlor när korken kommer som vi beställt.

bild12.5.14.5

bild.12.5.14.4

Vi har en idé att alla här på kontoret ska ta med små sticklingar från sina plantor hemma. Här ska de få gro för att sedan hamna i en planta här eller hemma hos någon annan som jobbar här eller kommer förbi.

Så tänker vi. What comes around goes around.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny