mia.12.5.14

Shoppa med mig!

Visste du att du kan shoppa med mig? Känner du att din garderob behöver uppgraderas, bytas ut, kompletteras? Du har kanske redan en bild av din stil, vet vad du gillar och inte gillar men får liksom inte riktigt rätt på det när du shoppar. Eller tror du att du inte har någon stil, jag hjälper dig att hitta den. Jag är övertygad om att du har den där inne. Eller känns det som att alla jeans känns helt fel? Jag vet var du hittar de magiska. Med mig löser du alla klädproblem på några timmar på Emporia.

mia.12.5.14

Maila mig på shopping@miaanderberg om du vill boka en tid för dig själv, köpa ett presentkort till en fin vän eller bara är nyfiken. Mer info finns HÄR.

Eller vill du bara ha en rolig stund med mig? En liten egoboost. Det tycker jag du är värd! Jag lovar att vi kommer att skratta.

Love

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Oj, DET hade jag behövt. Någon som gick igenom min i och för sig rätt välfyllda och fina garderob och hjälpte mig att få till det – – tycker att det är ganska svårt, särskilt när det kommer till färg på strumpbyxor, skor/stövlar (har en miljon skor) ytterplagg och halsdukar. Känns som att jag har prylarna – men inte riktigt kan få till det. Och som kanske hjälper till med ev kompletteringsinköp.

    Bor tyvärr i Stockholm. Antar att tjänsten är kopplad till Emporia…?

      1. Bor i Bromma. Vore grymt om det gick att lösa – skulle vara aktuellt för hösten i så fall.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny