Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Bada

Bada

Jag har letat efter ett par fina badbyxor till min Jack. Det verkar så obekvämt med badshorts och när man badar i salt hav blir det ännu mer otrevligt med en massa tyg. Därför blev jag så glad när jag hittade dessa underbara små badbyxor från Ebbe Kids.

17.5.143

17.5.141 17.5.142

Ännu gladare blev jag för att modellen heter Fabio. Som en liten italiensk gud som vandrar i vatten. Det är min lille Jack det. Och i går var det badpremiär för familjen Byrfors Anderberg. Det var 15 grader i vattnet i Falsterbo så perfekt för premiär!

Sol till folket!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny