Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Blommor

Blommor

Det var ett tag sedan som min kära vän Malin fyllde år. Men den som väntar på en god present väntar aldrig för länge. .

Tim-Walker.flores.inmagazine

Nu hade länge gått. Så i går fick hon äntligen sin present

thesecretgardener

Eftersom vi båda älskar blommor och att plantera, se dem växa och gärna äta dem, så gav jag henne The Secret Gardener, Dumsnåla tips för nygamla odlare av Elin Unnes. Med foto av Calle Stoltz.

blommigt.28.5.14

Och blommor det får vi inte nog av nu i Maj.

hm.kille.28.5.14

Skjorta från H&M.

hm,bad.28.5.14

Baddräkt H&M.

oasis.skirt.28.5.14

Kjol från Oasis.

Kom liljor och akileja

Kom rosor och salvileja

Kom ljuva krysmynta 

Kom hjärtans fröjd

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny