Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Foto för Mama

Foto för Mama

I torsdags packade jag ner massvis med skor och kläder i massvis med påsar och körde ut med mitt team till Österlen för att plåta ett modejobb för Mama. Modellen plockade jag upp på busstationen i Sjöbo och färden fortsatte mot Haväng. Där mötte vi upp alla underbara mammor till underbara barn.

5.5.bild 1 5.5.bild 2 5.5.bild 3

Vi sminkade och fixade på mysiga STF vandrarhemmet Skepparpsgården. Här rekommenderar jag varmt ett besök i sommar om ni beger er till Österlen. Litet och mysigt i ett korsvirkeshus 40 m från stranden.

5.5.bild 5.5.bild 5 5.5.bild 5-2 5.5.bild 5-1 5.5.bild 4 5.5.bild 4-2 5.5.bild 4-15.5.bild 3-2 5.5.bild 3-15.5.bild 2-15.5.bild 1-1

Tack alla underbara mamas för att ni finns och är sådana bra kvinnor! Ingegerd, Åsa och Cecilia.

5.5.bild 1-2

Det är så roligt att plåta med barn. Ibland känns det kamikaze dagen innan men lyckan att få springa efter glada barn på en vacker strand nästa dag är värt lite röra i huvudet och på golvet.

Barnens kläder får ni se mer info om i Mama i augusti då jobbet publiceras. De är höstkläder och kommer bl.a från Soft Gallery, Pompi Dard, Ebbe Kids, Bobo Choses, Mini Rodini, Kavat, Lindex, Petit Bateau och I Dig Denim.

Love

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jättehärliga bilder! Kan tänka mig att det är ett roligt jobb:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny