Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Foto för Mama

Foto för Mama

I torsdags packade jag ner massvis med skor och kläder i massvis med påsar och körde ut med mitt team till Österlen för att plåta ett modejobb för Mama. Modellen plockade jag upp på busstationen i Sjöbo och färden fortsatte mot Haväng. Där mötte vi upp alla underbara mammor till underbara barn.

5.5.bild 1 5.5.bild 2 5.5.bild 3

Vi sminkade och fixade på mysiga STF vandrarhemmet Skepparpsgården. Här rekommenderar jag varmt ett besök i sommar om ni beger er till Österlen. Litet och mysigt i ett korsvirkeshus 40 m från stranden.

5.5.bild 5.5.bild 5 5.5.bild 5-2 5.5.bild 5-1 5.5.bild 4 5.5.bild 4-2 5.5.bild 4-15.5.bild 3-2 5.5.bild 3-15.5.bild 2-15.5.bild 1-1

Tack alla underbara mamas för att ni finns och är sådana bra kvinnor! Ingegerd, Åsa och Cecilia.

5.5.bild 1-2

Det är så roligt att plåta med barn. Ibland känns det kamikaze dagen innan men lyckan att få springa efter glada barn på en vacker strand nästa dag är värt lite röra i huvudet och på golvet.

Barnens kläder får ni se mer info om i Mama i augusti då jobbet publiceras. De är höstkläder och kommer bl.a från Soft Gallery, Pompi Dard, Ebbe Kids, Bobo Choses, Mini Rodini, Kavat, Lindex, Petit Bateau och I Dig Denim.

Love

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jättehärliga bilder! Kan tänka mig att det är ett roligt jobb:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny