magnolia.sven

Köp något till nästa generation

Drömmer du om barnvagnar? Väljer och funderar, går igenom all websidor och tvingar din något motvillige partner(eller inte…) att följa med och prova barnvagnar varje lördag? Mäter hissen? Och hissdörren?

Jag har själv varit där. Det är snart 9 år sedan. Alla skulle ha Urban Jungle eller Bugaboo som var helt ny då. Min mamma, som skulle traditonsenligt betala den(ekonomiskt för oss men konstigt…..)hon sa; ”Köp en praktisk med fyra ordentliga hjul. Köp en Brio eller en Emmaljunga.”

Det blev en Urban Jungle. Den brakade sönder när mitt andra barn var 7 månader, en iskall vinterdag….

Nu har jag gjort en fotografering för Emmaljunga och önskar att jag fick välja igen. Då skulle jag välja en Emmaljunga med fyra hjul och den skulle hålla till båda mina barn och mina vänners barn och till mina barns barn.

 horse.emma  magnolia.sven

 

Tänk att mammor alltid har rätt.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny