Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Träna

Träna

Behöver du något att bära dina träningskläder i? Och vill helst inte blanda i hop din träningsväska med alla andras på kontoret?

lululemon.bag.1

Jag är just nu kär i denna träningsväska från Lululemon. T.om yogamattan får plats.

paz

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Snygg väska! Och lululemon, ja det är helt klart det absolut bästa träningsklädesmärket som finns! Synd att det inte finns en butik i Sverige… eller kanske bra för då skulle jag ha blivit totalt ruinerad, haha :):

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny