Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Kom och köp!

Kom och köp!

Ett av mina favoritmärken i barnkläder är Ebbe Kids. Nu är det utförsäljning av gamla kollektioner i Malmö. Du hittar också andra favoriter som Wheat, Ej Sikke Lej, Scotch R´Belle, Havaianas, Hummel, Scotch Shrunk, Katvig, Imps&Elfs och Molo.

30-90% utlovas! Ett säkert ställe att fynda vinterkläder och annat spännande och välbehövligt.

jack.ebbe.21.9

hummel.21.12 hummel.21.12.4

Jack fick tuffa gympaskor från Hummel. Efter att vi provat ca 10 olika….. Inte lätt att köpa skor med en 5-åring….

Love him

Torsdag 18/9 – fredag 26/9 

Vardag + Lördag 20/9  kl.11-15

Söndag 21/9 stängt

Fredag 26/9 kl.11-16

Bronsyxegatan 4, Malmö, Fosie

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny