robot.24.10

Stylistens barn

Vad är det man säger om skomakarns barn? Mina barn växer upp med en mamma som är stylist. Många kanske tror att de stylas och fixas snyggt och matchat dagarna i ända…. nääääeee inte precis. Jag köper kläder som de själv kan matcha ihop. Och när det kommer till att klä ut sig kör vi ”The sky is the limit” principen. Så när det nu var halloween party på min sons dagis så fick båda barnen vara med och vara kreativa. Tyckte jag. Jack ville vara en robot.

robot.24.10

Han var inte jättenöjd först….. tyckte kanske att ljusslingan inte alls kändes som ett robotbälte och de där tentaklerna som mamma tillverkat av kardborrband och frigolit var lite fjantiga. Allra helst hade han nog just då hellre velat ha en mamma som köpte en helt vanliga Spiderman pyamas.

Men efter att ha förhandlat bort mammas tentakler och klippt till dräkten lite mindre, så flög han in på dagis som

superhjälten GODISMANNEN!

Älska……

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny