Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Påfåglar

Påfåglar

Har ni märkt av att det finns väldigt mycket påfåglar och andra azurblå fåglar denna höst? Vackra och strålande pockar de på vår uppmärksamhet från alla hörn.

peacock.mia.mikael.20.5.14

 

Detta modejobbet stylade jag för DV Mode för några år sedan. Min inspiration var just påfåglar. Hur de visar upp sig för att locka till sig det de vill ha.

Fotograf var Mikael Schulz

Stylist Mia Anderberg

Hår och make up Viktoria Sörensdotter

Kläder från Acne och Ida Sjöstedt

earrings.marc.alary.for.jcrew.20.5.14 festhers.23.11.2  kuddestusio.21.23.1 nadja.wedin.hemtex.1

Love

Bilder från pressvisning för hösten 2014 på Studio Sankt Paul, Hemtex samarbete med Nadja Wedin. Och Watt och Veke och örhängen från J Crew.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny