Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Los Angeles

Los Angeles

Hotell bokat för jobbresa till L.A i december. Det ska bli kul att komma tillbaka och jobba där igen. För ett antal år sedan var jag där flera gånger per år för att göra reklamfilmer för Din Sko. Där är det vackraste ljuset. En sol som sakta dopppar rakt ner i ett Stilla Hav. Allt man kan önska sig för den perfekta bilden.

Denna gången bor vi på Hotel Palihouse Santa Monica. Känner på mig att detta kan bli ett nytt favorithotell!

condenast.palihouse.1vogue_netherlands-1newyork.post.1

Det har bott en hel del tidningsfolk där innan oss. Favorithotell hos Vogue, Conde Nast, The New Yorker (undrar om Luke Wilson ingår…?)

Självklart får ni följa med på resan. Via min dator.

Sweet…

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny