Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Los Angeles

Los Angeles

Hotell bokat för jobbresa till L.A i december. Det ska bli kul att komma tillbaka och jobba där igen. För ett antal år sedan var jag där flera gånger per år för att göra reklamfilmer för Din Sko. Där är det vackraste ljuset. En sol som sakta dopppar rakt ner i ett Stilla Hav. Allt man kan önska sig för den perfekta bilden.

Denna gången bor vi på Hotel Palihouse Santa Monica. Känner på mig att detta kan bli ett nytt favorithotell!

condenast.palihouse.1vogue_netherlands-1newyork.post.1

Det har bott en hel del tidningsfolk där innan oss. Favorithotell hos Vogue, Conde Nast, The New Yorker (undrar om Luke Wilson ingår…?)

Självklart får ni följa med på resan. Via min dator.

Sweet…

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny