IMG_1205

En glad tjej

Jag sitter och letar efter modeller till jobben som jag ska göra i Los Angeles.

Alltid lite tricky att hitta modeller som ser ut som jag vill. De ska så klart vara snygga. Med personlighet. Inte för smala. Och de måste kunna le ett naturligt leende. Det är nästan det viktigaste.

IMG_1205

Jag älskar den här bilden som vi gjorde för Amelia i januari. Hon hade ett sådant vackert och glatt leende. Man kan se att hon även ler med ögonen.

Modellen var lite för smal. Men det fixade jag med kläderna.

Det är viktigt för mig att man ska känna att man vill känna sig som tjejen på bilden man ser. Glad helt enkelt!

Peace

Foto: Linda Alfvegren

Stylist: Mia Anderberg

Hår och make up: Luis Beltran

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. ”Tjejen var lite för smal”. Alltså seriöst…
    Varför att det mer ok att skriva något sådant än att skriva ”tjejen var lite för tjock”?? Minst lika sårande! Varför tar du dig rätten att avgöra om hon är för smal? Det kanske beror på att du är lite för tjock.
    Med vänlig hälsning, smal tjej

    1. haha, tack! Du var lite rolig ju! Förlåt om jag sårade dig.
      Nej jag tycker inte att jag är lite tjock. Jag är nöjd med mig själv de flesta dagar. Jag har accepterat den kropp jag har nu. Precis som du verkar ha gjort. Det är ju jättebra! Jag skriver ett inlägg som förklarar bättre hur jag tänker.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny