Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

laga och lappa

laga och lappa

I dag har jag varit i min dotters klass och pratat om att återvinna och återanvända kläder. Lärt dem att laga, lappa, göra om och ta hand om de kläder vi har.

Så kul att se alla dessa barn klippa, sy och fixa.

Vi pratade också om vem som syr kläderna, var sys de och hur kommer de hit. Väldigt spännande.

lagabyxa

Jag lappar mina barns byxor när de går sönder på knäna. Det händer alldeles för fort…..

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny