Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Looks we love

Looks we love

J Crews barnlinje Crewkids är så fin och inspirerande. Och väldigt bra kvalité! Min dotter har fått sitta och kolla på deras sida i dag för att se om det är något hon önskar av tomten. Mamma kommer ju snart att träffa den amerikanska tomten nämligen.

jcrew.mai.11.9 jcrew.mai.11.9.2 jcrew.mai.11.9.3

Dessa hamnade på önskelistan.

Vi får se vad han säger Mr Santa C.

Love

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ohh ja vad mycket fint! Det där skulle vår dotter inte tacka nej till heller… om de nu går så lågt iofs i storlekarna så att det passar en fyraåring :).

    1. ja de har små storlekar också. Jättefin hemsida. Gå in och kolla runt. Finns även en convertion site för att hitta rätt storlek.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny