Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Looks we love

Looks we love

J Crews barnlinje Crewkids är så fin och inspirerande. Och väldigt bra kvalité! Min dotter har fått sitta och kolla på deras sida i dag för att se om det är något hon önskar av tomten. Mamma kommer ju snart att träffa den amerikanska tomten nämligen.

jcrew.mai.11.9 jcrew.mai.11.9.2 jcrew.mai.11.9.3

Dessa hamnade på önskelistan.

Vi får se vad han säger Mr Santa C.

Love

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ohh ja vad mycket fint! Det där skulle vår dotter inte tacka nej till heller… om de nu går så lågt iofs i storlekarna så att det passar en fyraåring :).

    1. ja de har små storlekar också. Jättefin hemsida. Gå in och kolla runt. Finns även en convertion site för att hitta rätt storlek.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny