Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

packa upp och packa ner

packa upp och packa ner

Nu har kartongerna kommit till kontoret. De är överfyllda med sommarkläder som jag ska ta med till Los Angeles för att göra modejobb för sommaren 2015.

Är ni nyfikna vad som finns i?

kartonger.25.11 skrivbord.25.11

Samtidigt på mitt skrivbord pågår sökandet efter 4 glada modeller som passar just oss.

Love

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Wow Mia, fy fanken så coolt! lycka till, ngt avis då LA är förbaskat coolt o varmt. kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny