garderob.19.1

I god tid

Snart är det dax för Finloppis på Konserthuset. Den 7 februari. Jag provar ett av mina nyårslöften och gör saker I GOD TID. (Något jag även ska pränta in i mina barn denna vår. ) Så jag ägnar hela helgen åt att rensa alla mina garderober och förbereda det som ska säljas på Finloppisen, det som ska säljas på vanlig loppis (någon som har tips på bra ställe att sälja på under vinter/vår?) och det som ska vidare till Myrorna.

garderob.19.12

garderob.19.3  garderob.19.1

Jag har också en del kläder som jag tänker mig kan vara bra att lämna till t.ex en flyktingmottaging eller annat ställe dit man kan gå och få kläder eller saker till sig själv eller barnen om man inte har råd att köpa själv. T.ex underkläder, cykelhjälmar. Är det någon som har ett tips i Malmö området?

Love

0

Stäng meny