Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

En rolig kvinna

En rolig kvinna

Belgiska Natalie Joos som driver bloggen Tales of Endearment modellar själv i sina modereportage på Tales of Endearment. Jag gillar hur hon visar kläder på sig själv. Med lite charm och humor.

bag.talesofendearment..eye.1 tales.of.endearment.shoes.graphic.miami.1 talesofendearment.funny.eye.miami.1 talesofendearment.shoes.miami.1

talesofnedearment.dress.plant.miami.1talesofendearment.sun.lips.1

I denna serie visar hon kläder från den colombianske designern Carlos Polite. Lite svåra kläder i laserskurna hårda material. Men på Natalie känns de roliga och absolut bärbara.

Natalie är dessutom väldigt kul när hon berättar om sitt liv. Läs hennes blog här.

Love

Bilder från Tales of Endearment

Photo: Hannah Sider för Miami Beach Edition

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny