Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Nya kökshandtag

Nya kökshandtag

Mitt kök är ett typiskt kök á la 2008. Vitt, slätt, enkelt. Svart granit, lite tunnare. Jag tycker väldigt mycket om det för känslan av att det är som en tom canvas som kan förändras med tiden. Nyligen bytte jag till nya handtag i skinn från Norrgavel.

norgavel.15.3.1.2.3  norrgavel.15.315.2

baka.norrgavel.1 baka.norrgavel.2 baka.norrgavel.3

Perfekt för mig som älskar skinndetaljer.

Love

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Mkt fina handtag. Jag har länge letat nya handtag till våra köksluckor, men då våra gamla handtag har så udda längst är det svårt att hitta nya som passar de hål som redan finns där. Är de här handtagen flexibla i längd? Mjukt läder? Tack för inspirationen.

    1. Hej Sofie!
      Ja de är mjuka och lite flexibla i längden. Det är som en ”skinnsnodd” som man böjer. Det finns små och stora. Jag har små på överskåp och stora på nederskåp. ha en solig dag! /mia

  2. Tack för svar! Då ska jag åka o titta på dem. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny