baka.norrgavel.3

Nya kökshandtag

Mitt kök är ett typiskt kök á la 2008. Vitt, slätt, enkelt. Svart granit, lite tunnare. Jag tycker väldigt mycket om det för känslan av att det är som en tom canvas som kan förändras med tiden. Nyligen bytte jag till nya handtag i skinn från Norrgavel.

norgavel.15.3.1.2.3  norrgavel.15.315.2

baka.norrgavel.1 baka.norrgavel.2 baka.norrgavel.3

Perfekt för mig som älskar skinndetaljer.

Love

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Mkt fina handtag. Jag har länge letat nya handtag till våra köksluckor, men då våra gamla handtag har så udda längst är det svårt att hitta nya som passar de hål som redan finns där. Är de här handtagen flexibla i längd? Mjukt läder? Tack för inspirationen.

    1. Hej Sofie!
      Ja de är mjuka och lite flexibla i längden. Det är som en ”skinnsnodd” som man böjer. Det finns små och stora. Jag har små på överskåp och stora på nederskåp. ha en solig dag! /mia

  2. Tack för svar! Då ska jag åka o titta på dem. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny