Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Gilla olika

Gilla olika

Ni glömmer väl inte att rocka sockorna i dag. Min familj är med i dag och gillar olika.

För världen är så mycket bättre, roligare och mer spännande om vi inte alla är likadana.

gillaolika

Nathea Anemyr är 10 år och vill i dag hylla sin storasyster Noelle som har Down Syndrom. Ett sätt att vara annorlunda på. Man kan vara olika på så många sätt. Därför har hon dragit i hop tusentals, närmare bestämt ca.230 000 personer att bära olika strumpor genom hennes Facebookgrupp Rocka Sockorna. Heja dig Nathea! Snyggt jobbat!

Så i dag och i morgon, och alla dagar om man vill, visa att vi gillar olika och var med i Rocka Sockorna. #rockasockorna #gillaolika

För ett färggladare Sverige!

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny