Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

hurra för i dag

hurra för i dag

Så var det äntligen 28 mars. Som vi har räknat, (vi började räkna ner när det var 87 dagar kvar…)kryssat av dagar i kalendern, kollat i Briokataloger på olika tåg och Legotidningar för inspiration och skrivit oändligt långa önskelistor.

I dag är det Jacks födelsedag. Firat har vi och kalasat har vi. Gratulanter har kommit och gått.

gratulanter28315

hurrajack27315

Det var många som kom och först av alla att gratulera var gossedjuren som oförklarligt radat upp sig i Jacks rum.

Nu är det dax att ta det lugnt, njuta av helgbuketten och bygga Lego.

Love

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny