palettblommamia.27315

min palettblomma

Malin skrev härrom dagen om sin palettblomma och den som bor på kontoret. Jag har också fått en stickling från den för längesedan. Den växer verkligen helt overkligt snabbt. Min mådde lite dåligt förra sommaren. Löss…..Då förvissades den till balkongen över sommaren, fick en rejäl kolloklippning, den blev lite trött och fick sedan komma in igen på nåder när hösten kom. Den kände sig lite klen och övergiven kan man tänka. När den nu fick ny jord så skrek den hurra! Och den där klippning gjorde susen. Nu är den bullig och gullig igen.

palettblommamia.27315

De finns dem som säger att man kan se hur den mår på bladen, färgen. Vet dock ej hur, någon som vet?

Efter Jacks kalas gav jag den lite kaffesump, vi får se vad den tycker om det.

Love #palettblommaunite

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilken vacker blomma! Hoppas att den fortsätter att må bättre 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny