Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

min palettblomma

min palettblomma

Malin skrev härrom dagen om sin palettblomma och den som bor på kontoret. Jag har också fått en stickling från den för längesedan. Den växer verkligen helt overkligt snabbt. Min mådde lite dåligt förra sommaren. Löss…..Då förvissades den till balkongen över sommaren, fick en rejäl kolloklippning, den blev lite trött och fick sedan komma in igen på nåder när hösten kom. Den kände sig lite klen och övergiven kan man tänka. När den nu fick ny jord så skrek den hurra! Och den där klippning gjorde susen. Nu är den bullig och gullig igen.

palettblommamia.27315

De finns dem som säger att man kan se hur den mår på bladen, färgen. Vet dock ej hur, någon som vet?

Efter Jacks kalas gav jag den lite kaffesump, vi får se vad den tycker om det.

Love #palettblommaunite

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilken vacker blomma! Hoppas att den fortsätter att må bättre 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny