karta124152

Mias Köpenhamntips del.2

När man så vandrat färdigt genom parken kommer man upp vid Israelsplads. Här ligger mysiga Torvehallarna. Mat, blommor, vin, kaffe allt du kan vara sugen på. Utanför är det loppis varje torsdag-fredag kl.10-16. Läs mer här.

loppistorvehallerna12415

torveloppis1loppistovehallerna212415

Dansk loppis är fint det! Om jag hade orkat så hade jag burit hem den där vasen i keramik med röd kant.

rejer.torvehall.13415

Nu var det dax för ett glas vitt kallt vin och ett gott smörrebröd.

torvehallerna13415  torvehallernakryddor12415

Här hittar man spännande kryddor och det finaste är att man köper dem i en en keramikkruka istället för en vanlig plastkruka. Jag köpte Turkisk Basilika som jag ska använda till en favorit från Istanbul, Tomatkompott med chili att äta till Halloumi. Och en intressant Spicy Oregano som jag la på lördags pizza. Mums.

blommortorvesofia1 blomsterhav12

vallmo13415

Vackraste blommorna satte jag i en vas när jag kom hem. I morgon går vi vidare ner mot centrum.

Love

Du missade väl inte del 1 i går? Hela guiden hittar du under kategorin Köpenhamnsguiden.

karta124152

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Toppen!! Tack än en gång för att du delar med dig! Ligger här i min säng med ett diskbråck o blir så lycklig o känner att jag nästan är i Köpenhamn! Älskar torvehallarna!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny