karta124153

Mias Köpehamnstips del 3

Nu vandrar vi över till Den Indre Byen som det heter. Men bara för man går hit måste man inte hänga på klassiska Strøget med alla andra turister.

snabbkaffenorreprot12415

Fyll på med en kaffe på vägen vid Nørreport station. Vandra sedan vidare neråt på Fiolstræde. Här finns det fina barnbutiker.

nuenoteskristalgade.12415

Vi svängde in på Kristalgade och besökte favoritbutiken Nue Notes och andra spännande butiker, t.ex Henrik Vibskov och några fina second hand butiker. Nu är vi ute vid Rundetårn. Då vet du vart du är och gå ner och sväng in till Kronprinsesgade. I dessa kvarter finns det många fina butiker att mingla runt bland. Stig P, Stor, Casa och Acne är väl värda besök.

beaumarché12415.3beaumarché124152 beaumarché12415

Sedan var det dax för mig och Sofia att placera oss på Beau Marché på Ny Østergade 32. Om man inte shoppar något här(det gör du förmodligen…) så blir man i alla fall väldigt inspirerade att gå hem och fundera på vad man kan komma tillbaka och köpa. Inne på gården ligger den vackraste lilla restaurang med den godaste capresen. Vi köpte vars ett glas rött som vi bar ut på den mysiga uteserveringen och satte oss och pratade ännu mer om liv, tankar, barn och bestämde oss för att göra moodboards över oss själva någon dag.

miasofiabeaumarche12415

Det tog ett tag. Så vi fortsätter min guide här i morgon.

Love

Du missade väl inte del 1 läs här och del 2 läs här i går och måndags.

Hela guiden hittar du under kategorin Köpenhamnsguiden.

karta124153

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Fint. puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny