Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

En fotodag

En fotodag

I går var det dax för den andra fotograferingen denna vecka. Ett modejobb för Amelia med något som du söker efter i augusti. Precis då du vill festa i klänning men det kan vara lite kallt på kvällen.

field23515 hammar23515 hammar235152 hammar235153 traktor23515

Vi fotograferade ute på Österlen, of course. Vackrast av alla just nu.

Love

Fotograf var Linda Alfvegren

Hår och Make up Liv Worm Jensen

Modell Anna

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny