Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Hittat rätt badkläder?

Hittat rätt badkläder?

Resa till Italien bokad. Hurra!! Det blev Puglia. Malin har pratat så gott om det alltid, och italienexpert får vi kalla henne. Det ska bli alldeles underbart med sol, bad, pool, hav och avslappnad familj.

Har ni bestämt vad ni ska göra på semestern? Det känns som att vi alltid bokar lite för sent när allt blivit aningens dyrare.

Och har ni hittat badkläder ännu? Och det som finns lite mer av nu, beach cover ups. Jag satte mig och kollade igenom hela Asos denna morgon. Det kan jag rekommendera. Här finns alla tänkbara(och otänkbara) bikinis och cover ups. Något för alla kroppar, tycke och smak.

ameliacover21515

På senaste omslaget till Amelia är en bild jag och Linda har gjort. Modellen har en baddräkt från Paula. Älskar den där randiga klassiska stilen.

aosso.bikiniwhite.1 asos.flowerbikoini.1 asos.123  billabong.asos.1

Några av mina favoriter från Asos. 

Peace

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej Mia,
    Jag vill också resa till Puglia. Har du något tips på boende där, alltid skönt med lite ”privata” tips när man ska till nått nytt ställe 🙂 //Åsa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny