miaanderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Pastellfeber

Pastellfeber

Vi gjorde också ett pastelljobb i LA för Amelie. Vackra modellen Joanie del Santo på Matador Beach. I klädd sommarens absoluta måste. Pasteller. Mums!

IMG_5138IMG_4939IMG_4776IMG_4478

Fotograf Linda Alfvegren

Stylist Mia Anderberg

Hår och make up: Amelie Holmberg

Modell: Joanie del Santo/Wilhelmina

Tidning Amelia #12 Ute nu!!

Kommer ni i håg när jag packade ner tröjan i väskan i december? Läs inlägget här och se om ni känner igen tröjan.

Love

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Var kan jag köpa den gula klänningen? I Amelia står det att den är från Greta men ser den ej på deras hemsida.

  Tack!

  1. Hej!
   Ja den är från Greta. Du kan maila deras pressagent som jag lånat den i från och fråga. info@rmpr.se
   Lycka till!

Kommentera

Stäng meny