Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

min kavata flicka

min kavata flicka

Hon är 9 år och har sin egen stil. Älskar blått och sina Kavatsandaler.

maikavat7515 maikavat76152

Min älskade unge.

Love

Mai är en av modellerna vi ska använda för fotograferingen för Kavat. Du har väl inte missat att vi söker modell stl.20 och stl.24? Läs mer här.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Tusen tack för tipset! Sandalerna sitter nu på min nioåring! Vi har letat – men inte hittat – bra sandaler som passar hennes fötter! De sitter som en smäck! Och är både fina och sköna (enligt Carla)!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny