Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

En Kavat dag

En Kavat dag

Det var en underbar fotodag med Kavat i går. Solen sken. Molnen var precis så där puffiga som vi önskat. Barnen var glada.

roadhavang16615clothes15615piacaroline15615 seaclothes15615 vila15615 linda15516 kite15615

miaamelie15615happyrunmai15615

Ännu en bra och inspirerande arbetsdag. Och min dotter Mais allra första sommarlovsdag. Så hon följde med mamma på jobbet. Kan det bli bättre?

Snart, snart är det semester!

Love

Tusen miljoner tack till alla fina föräldrar som mailat bilder på sina bedårande barn när vi sökte modeller!

Nu måste vi tyvärr vänta nästan ett helt år på att få se våra vackra bilder då det är för sommaren 2016.

Kvinnan som gömmer sig under en filt är Linda fotograf som kollar på bilder på datorn. Extra tack till henne för att hon är så nedrans bra och för den fina bilden på mig och Amelie.

Damerna i svart är Pia och Caroline på Kavat. Tack till dem för att ni gör världens bästa skor!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny